Το κατάστημα MataXari Exclusive Boutique λειτουργεί πάνω από 30 χρόνια στην πόλη των Γιαννιτσών.

Η αγάπη μας για την μόδα αλλά και την γυναίκα, μας οδηγεί στη διαρκή αναζήτησή κορυφαίων brands που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και αισθητική τους.

Το στυλ είναι ο τρόπος να δείξεις ποιος είσαι χωρίς να χρειαστείς να μιλήσεις.

Ακολουθώντας τα trends της εποχής προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε το στυλ και την προσωπικότητα σας με τις καλύτερες ενδυματολογικές επιλογές.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε ποικιλία από βραδινά φορέματα πάντα στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας τιμής, για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας αλλά και everyday look για τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση.

Το προσωπικό μας με μακροχρόνια πείρα στον χώρο της μόδας αλλά και ευχάριστη διάθεση, είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει, στις πιο απαιτητικές στιγμές της ζωής σας.

Στο E-shop mataxari.gr θα βρείτε επίσης και web offers αποκλειστικά για τα #mataxarigirls που επισκέπτονται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook, follow στο Instagram και παρακολουθήστε περισσότερα σχέδια από τις συλλογές μας.

Ελπίζουμε να κάνουμε την αναζήτησή γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία. We ❤️ Mataxarigirls

IMG_3546_1.JPG