Αλλαγή μπορεί να κάνει κάποιος εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος του. Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή θα πρέπει να επικοινωνήσει ΠΡΩΤΑ με την εταιρεία mataxari.gr, ή τηλεφωνικώς στο 2382025958 ή με mail στο info@mataxari.gr, να μας αναφέρει τον λόγο που το επιστρέφει και τον κωδικό της παραγγελίας. 

Κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη η εταιρεία μπορεί να κάνει 

α) Αντικατάσταση του προϊόντος, 

β) Πίστωση στο e-shop με την δημιουργία κουπονιού ίσης αξίας με το οποίο ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει αγορά ίσης ή μεγαλύτερης αξίας στο χρονικό διάστημα 2 μήνες από την ημερομηνία αρχικής αγοράς. (Αλλαγές γίνονται με προϊόντα ίδιας σεζόν).

Σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να κάνει αλλαγή, τα μεταφορικά επιστροφής ΔΕΝ τα αναλαμβάνει η εταιρεία μας αλλά ο πελάτης (Και για να το στείλει από το σπίτι του στην εταιρεία μας, αλλά και για να το στείλει η εταιρεία μας ξανά σε αυτόν). Μπορεί να το στείλει πίσω σε εμάς με όποια εταιρεία ταχυμεταφορών επιλέξει από τη στιγμή που η χρέωση θα είναι δική του. Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που θα επιλέξει ο πελάτης ξεπερνά την αξία του αρχικού προϊόντος προτείνεται η διαφορά να κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας προκειμένου να αποφευχθεί για τον πελάτη η επιπλέον χρέωση της αντικαταβολής.

Μετά την επιστροφή των προϊόντων μόλις τα παραλάβουμε θα σας ενημερώσουμε  με email ή τηλεφωνικά. Εάν δεν σας έχει αποσταλεί mail μέσα σε 6 μέρες από την ημέρα που πραγματοποιήσατε την αποστολή ή δεν έχετε λάβει τηλεφωνική ενημέρωση, τότε καλέστε στο 2382025958.